Tisdag

Ewe har slocknat. Är också ganska trött, man får ju inte sova här :p Vid tre fick jag sova innan dess var det "sover du?"
"ser du?"
"du sover väl inte?"
"är du vaken?"
haha gud. Aja. Vi var en sväng i stan förut. I regnet. Sprang igenom gallerian och dvd-avdelningen på Åhlens. Men vi kan verkligen inte shoppa tillsammans, det är nog någon sorts naturlag, men vi gör nog ett nytt försök i morgon. Om vi orkar.

Snart åker vi till Vallentuna centrum och samlar ihop oss med Jossi, Puff, Mirandaoch Ladan. Mötter på stationen igår av (förutom Ewe) Puff och Miranda, de var trevligt. Har ju bara pratat med Miranada i tele förut och Puff var det längesen jag träffade :p.

Aja, ska väl försöka få liv i ewelina nu. Vi måste nog plocka iordning lite här innan folket kommer hit.

Bye.

Btw, dagens bästa låt är:
Transylvania - McFly den är så konstig och härlig!


Torsdag

På Ewes blogg: Att Manda kommer hit är det bästa som skulle kunna hända mig just nu, behöver verkligen det nu känns det som. Vi har inte träffats på så länge, och det finns ingen bättre vän i hela världen än hon. Är inte så 100% säker på om jag vill ha den där festen längre... har inte känt mig så übersocial på sistone precis. :/ Vi får se. Huvudsaken är att Manda kommer hit. <3

awhar-sig. Smickrande att läsa sånt om sig själv =) Jag ser med fram emot höstlovsveckan hos Ewe, sjukt att de ska behöva gå ett halvår mellan vi träffas! Och du hade pengar till shopping med wiie, jag behöver en tröja! Vill ha måndag NU.

Ring-en-sign. när du kommer till msn Eweliina.
 
Vi såg en förvirrande film på filosofin. Fight Club. Avskyr slagsmålsscener men den var ändå riktigt bra. Väldigt coolt gjord med muisken och filmtekniken och grejer.

Ska läsa 1984 nu. Vi ska läsa en sience (?!) fiction eller fantasybok på litaraturvetenskapen. Gillar att läsa men just den sortens böcker har jag svårt för. Förutom H.p ^^.

cya :)

Onsdag

I måndags körde Tillan och jag halkbanan i Ljungby. Det var inte så kul som alla påstod och jag vill inte göra om det, men det var ändå ok. Skönt att ha det avklarat. Uppkörning nästa :s

Är trött kan inte somna på kvällarna längre. Oroar mej för mycket för Tillans och min välgörenhetskonsert. Tänk så kommer ingen!? Usch :o

På måndag bär det iaf av till Sthlm, Ewee =D


The Rose

Just remember, in the winter
Far beneath the bitter snow
Lies the seed, that with the sun's love
In the spring, becomes the rose



Btw, jag har gjort en 'Senada'!


Motion in the ocean

Snart 6 nov, och då släpps McFlys nya skiva och jag längtar, förhand-grejerna har varit så bra.

Måndag

He found the remote control down the back of the sofa and zapped through the channels. He didn't want to watch any of the soaps, because soaps were full of trouble, and he was worried that the trouble in the soaps would remind his mum of the trouble she had in her own life. So they watched a nature programme about this sort of fish thing that lived right down at the bottom of caves and couldn't see anything, a fish that nobody could see the point of; he didn't think that would remind his mum of anything much.

- About a Boy, Nick Hornby

Söndag

IDAG är det söndag. IGÅR var det lördag, men det fattade inte jag.

Senada kommer snart och hämtar mig, ska ut och åka lite.
Måste skriva in ett avsnitt ut about a boy-boken senare, hinner inte nu.

...och så måste jag säga att The Kooks är underbara precis som jag anade efter att ha hört en låt med dem.

Jag vill ha augisti nästa år nu, för jag vill flytta, för det känns som om allt kommer bli så bra, och jag vet att jag inte har ett val att göra, det formulerades bara så. Hoppas jag. För jag kan inte välja mellan ett liv och en vän. Är jag självisk då? Jag hoppas det löser sig, men det verkar bara vara jag som ser posotivt på det.

Senda väntar!

Söndag

Hösten är vacker

sol i löv

röttträd

rönnbär

I natt drömde jag att allt blev dåligt, sen blev det bra igen


Onsdag senare

Nu börjar Panic! konserten i Sthlm. Vill vara där, men får dansa runt till Star Girl ist.
Ha så kul Ewe och Puff.

Onsdag

Wie, jag gjorde körkortsteorin idag och klarade det! =D Bara Tillan, mamma, pappa och Ewe som visste att jag skulle göra provet. Bäst att hålla tyst om sånt ju. Tillan klarade det också och vi fick exakt lika många poäng, inte förvånande när man är vi ^^. Men det var så svårt, jag fick massa frågor om däck =/ Men det är härligt att en del är avklarad. Bara två kvar. De två svåraste visseligen men men.

Naturkunskapsprovet var svårt och jag fattade ingenting, men det var jag inte ensam om direkt =p vi är ju ändå en samhällsklass.

Visning på huset i mån igen. Segt. Städa och inte få komma hem. Men vi börjar arbeta med marken på vår tomt nästa vecka, så äntligen händer något!

Nu ska jag fira teorin med att inte plugga. Kanske skulle be Casper äta upp boken? (Casper är en hund för som inte vet. Jag har ingen pappersätande kompis. Vad jag vet. Det försvinner visseligen pappar kanska ofta när jag är med Tillan :))

Tisdag

Slapp dag i dag, skönt. Men NA-prov imån, det kommer gå åt skogen :)
Passade Livia i dag, mysigt. Vi cyklade ner till lekplatsen i lunden för hon kan cykla utan stödhjul nu <3

pratar med Ewe, hennes dator är fortfarande kaputt. Lagaa.

Tillan!! hjälp! :O : |

Namnisand
namnisand
Liviaa
Livvy

(hur gör man för att den man tar kortet på inte ska bli så mörk och bakgrunden ljus?!)

Måndag

Jag sjunger i med Mcflys nya så att det hörs över hela Mossle som vanligt. Förlåt kära grannar men jag gillar musiken.
Hade en trevlig Lördag hos Tillan. Vi var riktigt trött efter den dagen. Cykla i ös regn så att det droppar från en och mascaran rinner all världens väg. Läsa körkortsteori och få en skrattatack som nästan tar livet av en (man kan nog dö av skratt ändå..) och slutligen se på sorgliga "a walk to remeber".

Hade information i skolan i dag om "fortsatta studier". Känns såå avlägset. Jag vill inte börja plugga än. Jag måste ju hitta något jag vill bli först. Vill, vill, vill, bli psykolog men den utbildningen lär jag aldrig komma in på.  Dessutom måste man ha praktiserat eller så ett år innan. Fattar inte hur det ska gå till, men det löser sig.

Fick skolfotona idag. De har censurerat texten på vår plansch! Så elakt. Det stog inte ens något kränkande på! Humf. Ska i alla fall köpa kortet. Minne av stora klassen spsa3. som jag gillar mycket.


I mån flyttar Emelie till Stockholm och hon är inte nervös så jag får väl vara det åt henne.


Har pluggat massa naturkunskap tills nyligen. Nu övergår jag till körkortsteori, för jag vill ha körkort. Nu.
(fick mvg på teaterrecensionen jag skrev om teater(filmen) jag inte fattade vad den handlade om haha)


Söndag kväll

Pratade nyss med Ewelina och det bestämdes att jag ska komma till henne på höstlovet. Sedan kom vi (erhm jag!) på den brilljanta idén att vi ska bjuda hem folk till henne och fira hennes födelsedag i förskott. Miranda är bokad. Jossi kunde också komma wie, det va längesen jag träffade henne. Över ett år sen. Och sist men inte minst så ska Emeliisco joina oss. Annie är tjatad på så vi hoppas på henne med. Ladan ska tillfrågas och Tillan. Elin och Malin kan nog inte, pga Egyptenresa och Landskronavistelse.

Miranda och jag är utsedda till tårtbakare. En del av oss sover över så det kommer bli lite trångt men kul:D Ska bli kul att träffa Miranda och Ladan som jag aldrig träffat.

4 veckor kvar!?

Söndag

Helgen, spec idag, har slappats bort. Var i Växjö med Senada igår och försökte hitta lite kläder. Sen kollade vi på Tjenare Kungen hemma hos henne på kvällen, och hon gillade med filmen! Min favoritfilm som Ewe visade =p Underbara repliker i den och härlig musik och hela den är helt åh. Förutom de typiskt svenska scenerna kanske?

Har försökt knyta samman lite trådar inför konserten. Det var väl proffsigt sagt!? Det gick i alla fall så där med mitt knytande O_o

Det är väl konstigt att både Emilia och Jossan reagerar negativt över hur de ser ut på den söta bilden längre ner?

Försöker intallera nått paint shop program.. det är inte lätt :)

Skärgårdsdoktorn i kväll wiee ^^. Sen ska jag ringa Ewe såklart. Kom hem från Senada sent igår så kunde inte ringa då.

Bild i morgon morgon, det ser man alltid fram emot.

Slut med tråkigt babbel.

Ska ringa kusinerna imån tror jag, om låtar.

lateer.

Dixie Chicks - Easy Silence