Onsdag

Som vanligt (på onsdagar) mötte jag Tillan på stationen kvart över nio och så gick vi till skolan. På gympan valde vi att gå stavgång, det var vi ensamma om att väja. Gick halvt om halvt vilse, blev jagad av en grävskopa (nej förlåt en grävmaskin) och hörde ett styckmord ske, och vi hade ingen livlig fantasi alls.

Lunch sen. Efter det psykologi där vi bara satt vid internet, slappt. Sen åkte Tillan iväg och jag hade en lektion kvar. Labb. Labbade med Karin. Farlig vätska, eld :) läskigt.

Varit med mamma och handlat mat till helgen. 18 år 18 år 18 år.

Ewe, jag håller med dej så mycket! Så långt borta och så sällan. Det är åt skogen. Men klarar man det i snart tre(!) år så ska det nog gå i fortsättningen med. Vill bo under din säng :). Saknar. Massor. Hela tiden. Du klarar även två år till bland bimbos och snobbar. Ytliga 08:or. Och där hade jag inte fördommar för det var en åskit baserad på vad jag fått reda på :p. <3 VART ÄR DU?!

Stackars Malin läser min låtlista nu. Måste dock uppdatera den med typ 50 nya låtar.

seeya.




Tisdag

Jaa.. då var denna långa dag snart slut. Ska bli skönt att sova! Körlektionen gick väl sådär, började öva på att backa runt gathörn. Svårt, jag hamnade på trottoaren heela tiden.
Anders: När du ser att det kommer en bil från den gatan dit du backar så måste du avbryta backnigen och köra tillbaks en bit för du skymmer sikten i korsningn.
Jag: Det kommer en bil där ska jag sluta?!
Ander: Nej det är en sopbil den står still.
*kadunck*
Anders: Fast nu måste du avbryta och köra tillbaks.
Jag: Varföör?
Anders: För att du körde upp på trottoaren
Jag: Jag orkar inte då måste jag ju börja om, det är så svåårt
Anders: hehehe

GRRRR. Backning borde vara förbjudet.

Skolan var okej. Tre lektioner. Först Staden&Framtiden, sen svenska där vi bara hade livskunskap och kollade på en kul film om alkohol (festmetoden) och sedan bidl *älska*. Mellan svenskan och bilden var det en lång rast då Tillan och jag satt på vår vanliga plats i soffan inne vid expiditionen. Och vi fick årets skrattatack. Vi satt där och åt Tillans mackor och kvävdes av skratt. Vissa lärare log, andra såg översenade ut och andra såg arga ut, :) vad de ska bli glada när vi tar studenten.

Passade Livia i 1,5 timma unjefär. Mysigt som vanligt.

Har frågat Ludde om hjälp med vårt projektarbete nu, och han sa att de troligen kan ställa upp =D

- Paddy | | Pink Moon säger:

mini live aid :D

Good News.

Byeee

But It's Better If You Do - Panic! At the Dico


Måndag

Först och främst, ni som läst Ewe blogg, citaten, jag är inte sån egentligen :) det är 'feluppfattning' så att säga :p

Så Tillan och jag har bytt till Bild & Form nu. Samuelsson blev ganska sur, eller mäkta sur om man ska  låta som Malin haha. Vi har även kommit på ett nytt projektarbete, ska höra lite med kusinerna om vi kan få deras hjälp!

Börjar få ont i halsen, usch. Imån är typ 70% (?) av klassen iväg på en 2 dagars klassresa. Inte vi såklaart eftersom vi inte läser geografi utan litteratur-kursen. Har körlektion i morgon med, KVART ÖVER SJU på morgonen, fast det kanske jag redan har klagat på?

Jag vill till Ewe nu! Saknar. Till London vill jag med, och New York. Jag vill mycket men gemensamt för allt är, här ifrån, bara lite, snälla?

Tillan och jag ska försöka ta oss till gbg och shoppa någon dag, får se när det blir.

Får inte glömma att hämta Livvy imån också!

Bye!

Fool's Garden - Lemon Tree. Vet inte hur den hamnade i min dator, men skön är den -dansar-.

Söndag

Lite blogg-uppdatering så att Ewe slipper tjata!

Var hemma och städade hela dagen igår, tråkigt, jag skulle ju till Tillan men fick inte! Vi ska ha en hus-visning i dag så mamma var pedantisk igår. På kvällen var Johan och jag och grillades hos mormor och morfar, det var mysigt och GOTT :p.


Jag har typ sökt jobb åt Tillan och mej nu på svenska kyrkans gästhem i London. Hoppas hon inte blir arg, har inte frågat henne :|. Men jag sökte inte direkt, frågade mest om det var möjligt att jobba där =p eh.


Rensar i min musikmapp. Eller inte rensar jag går igenom alla 800 nya låtar i SOTERA-mappen ^^. Det kommer ta ett halv år! Men där finns mycket bra musik =).


Ska nog fortsätta med det nu. Skola i mån, och Tillan och jag måste gömma oss för Samuelsson, för vi är rädda för honom nu! OCH nu kom jag på att vi glömt att maila honom! TILLAN KOM TILL MSN!!


rip, Trisse <3

Don't Sop Me Now - McFly. Härligast för tillfället -sjunger-.
Undra hur Emeliisco har det i London btw..

Ewe borde vakna. Wie, nu loggade Hayley in. Kanske borde fråga henne hur man får jobb i London:O


Tisdag

Jaa, rörlig bild var inte riktigt så som Tillan och jag hade tänkt oss, men den saken tog vi hand om i dag. Hoppas vara vi inte skällde ut honom för mycket. Jag tror vi kommer vara lärarnas madröm när denna terminen är slut, vi bara klagar på allt och ifrågasätter! Vi funderar på att joina elevrådet, eftersom vi är på sånt förändra-skolan-humör nu för tiden. Stockholmsresan SKA fixas!

Är såå hungrig, har inte ätit sen vi var på mcdonalds på lunchen, och malin pratar massa om taccos :|

Passade Livia 2h efter skolan. Vi gjorde tvål - mysigt =) Sen var jag en häst som red henne runt världen, haha.

Sovmorgon i mån! sen gympa uuuh.

Söndag

Ja, då var det årliga kortet taget. Se om det blev nått att ha. Det blev ingen svampplockning, pew.

Nej usch orkar inte skriva här idag. Skola imån, Rörlig bild på morgonen xD


Lördag

Så.. jaha. Josefine konfirmerades idag. Det tog inte så värst lång tid i kyrkan, och de spelade teater vilket alltid är kul =) Efteråt var vi hemma hos dem i flera timmar. Hennes kompis Lovisa var där också, hon var trevlig.

Kom hem vid fem tiden tror jag, sen dess har jag väl suttit här och slösat bort mitt liv med Sims. Nu är jag i alla fall social coh pratar med Ewe och Jossi på msn, och senare ska jag ta steget att RINGA Ewe med, wooh. Tss.
 
Imån ska vi ta det årliga kortet i gamla åminne, usch. Efteråt ska de tvinga mej och Johan att följa med och plocka svamp! Det är ju nästan så man längtar till måndag! Måste föresten ta reda på mer om förfesten och nollningen, det ska väl inte vara samtidigt som Tillan sa?! I så fall kan jag ju inte komma på förfesten, eftersom jag vägrar att nolla ettorna. Jäkla 'tradition'. Men det skulle förvåna mig om det var så =).

Två veckor kvar sen fyller jag 18! Wiie. Nu ringde jag Ewe.

O u t.  


Fredag kväll (natt för mej)

Fin blogg, tack vare Emelie =) Hon är tekniskt hon. Gjorde Ewes innan i kväll också(http://msmurder.blogg.se) duktig. Jag vill kunna ha musik här med men det går nog inte :(

Aanyway, jag dissar min gamla blogg (http://mandaas.blogg.se) för denna nya, men där finns lite gamla inlägg med bilder och så vidare..

Var och fikade med Tillan och Senada efter skolan. Det var trevligt. Och i skolan hade vi två lektioner, jag hade i alla fall två, Tillan hade en. Haha.

Jag ska lägga upp bild i mån Ewe. Krya på dej!

Sova nu, sängen ser skön ut. Så trött! Ska upp tidigt i mån med för min kusin konfirmeras.

God natt!